Forest Hills

Located in the Forest Hills neighborhood, this center hall colonial underwent a whole house renovation and addition to accommodate modern amenities with simple syling.   Special attention was given to the unobstructed views of Rock Creek Park providing changing picturesque views throughout changes of the seasons.  A new eat-in kitchen and master suite addition were added to create more living space with a strong connection to the outside.

Entrance | Entrance
Front Façade | Front Façade
Entrance | Entrance
Living Room | Living Room
Living Room Detail | Living Room Detail
Kitchen | Kitchen
Kitchen Detail | Kitchen Detail
Kitchen Detail | Kitchen Detail
Kitchen Detail | Kitchen Detail
Stairs | Stairs
Stair Detail | Stair Detail
Hallway | Hallway
Hallway | Hallway
Living Area | Living Area
Office | Office
Bathroom | Bathroom
Shower | Shower
Shower Detail | Shower Detail
Mudroom | Mudroom
Rear Façade | Rear Façade

1 / 20

Forest Hills |